Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ked si ten system opelovania u cucoriedok znovu premietam, pripda mi dost pravdepodobne, ze niektora odroda moze mat system narusenia ochrany posunuty, alebo poskodeny natolko, ze sa neopeli. Takze az tak striktne samoopelive vsetky byt nemusia. Diky Vam som si to uvedomil a smekam pred Vami. Ospravedlnujem sa tym, komu som to tvrdil striktne, uz to tak robit nebudem, aj ked nepoznam odrody u ktorych by to tak bolo, vylucit ich nemozem.

Nestresujte sa skratenym odkazom. Odkaz moze byt skrateny aj systemom. Ja som svoje skopiroval z adresneho riadku prehliadaca a tu vkladal cez tlacitko zemegule s ockom retaze. Toto sa stane aj staremu harcovnikovi, nieto este cloveku s 3 mesacnou praxou.

Odvadzate tu dobru pracu. Nenechajte sa odradit ani znechutit. Je to Vas konicek, preco sa nepodelit o svoju radost, alebo skusenosti. Toto mame obaja spolocne. Ak som niekde proti Vam ostrejsie vystupil, moc sa ospravedlnujem. Ste uspesna pestovatelka. A podla vlastnej hlavy. Musela ste si vyselektovat tie spravne informacie z casopisov a prakticky ich vyskusat. Mate rozhodne dost nastudovane a more skusenosti, to sa ceni.

Verim, ze to tak citia aj ostatni.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika