Používala se karbolka nebo vyjetý olej, oboje chrání dobře a dlouhodobě. Ale určitě teď už existuje něco nového, co bude určitě kvalitnější, dražší, bez zápachu a s určenou trvanlivostí. Já bych použila jako odzkoušený ten vyjetý olej... Lída
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název *:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*
Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 13. Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.