Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Raselina dodava betonu na zaciatku prirodzeny vzhlad, neskor aj porovistost. Meni zasadite pH betonu viac k neutralnemu a tym takomto betone mozu rast machy ci ine rastliny, pre ktore beton nie je to prave orechove. Raselina je dobry substrat pre organizmy. Ked sa raselina vplyvom zivych organizmov caom zcasti rozlozi, vznikne porezny material podobny tufu.

Mozno predpokladat, ze raselina znizi pevnost betonu. Preto na strop a preklady tuto zmes nepouzivajte.  Malo by to byt ale odolne proti mrazom. Myslim si, ze piesok je nevhodny,...ako pre beton, lepsi bude strk 0/4 mm,  pripadne z tohto strku preosiaty produkt... hovori sa mu ostry piesok. Niektory davaju do zmesi aj perlit na odlahcenie. Myslim, ze existuje firma co z kusov polystyrenu robi umele kamene do zahrady. Asi to natiahnu stavebnym lepidlom a potom poterom a nakoniec uvedenu zmes. Dokazu spravit obrovzke balvany ktore vyzeraju prirodzene,...ako kusy skal ale vazia len niekolko kg.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika