Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

A vidíte - kolem naší obce a přímo v ní, jsou spousty vrabců polních, kosů, špačků, sýkor, stehlíků, brhlíků, pěnkav, hýlů, dlasků, strakapoudů, konipasů, poštolek, sojek, v létě vlaštovek, jiřiček, rorýsů atd atd. Všude kolem běhají bažanti a velké množství zajíců. Hmyzu tu je velmi mnoho a rozmanitého, motýlů taktéž, od baboček přes otakárky až k těm méně známům. Stejně tak můr. Po pravdě se mi zdá, že každým rokem mě překvapí mnoho nových, kterých jsem si dřív nevšiml. Poslední roky třeba čím dál víc kudlanek díky teplejším létům.

Tedy musím konstatovat, že vaše tvrzení o mizení života není obecné a platí evidentně jen v některých lokalitách, v jiných tomu může být právě naopak.

Jinak koček to je všude spousta, které běhají po obci a okolních loukách, přesto s tím kosové nemají žádný problém a je jich mnoho. Takže tato vaše poznámka mi vůbec nedává smysl.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika