Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Péťo, mám to obyčejnou 1,5l lahev, asi 5-6cm nad dnem jsem vyřízla otvor ve tvaru obráceného U. Šířka otvoru dole je asi přes 1/3 obvodu lahve, prostě, aby se tam mohl přichytit pták. Lepší je barevná lahev (zelená, modrá), do bezbarvé moc nelítali. Mám ji pověšenou na čtvrtkmenu třešně asi ve výšce hlavy na drátu na větvičce. Vždycky přiletí hejno, obsadí větvičky okolo a v krmítku se střídají  :-))). Mám dvě kočky plus kocoura a kotě, ale přes zimu si ptáků u krmítka nevšímají - dostanou ode mne žrádlo a pak si zalezou někam do "tepla". U třešně mám ještě poblíž ořech a břízu, takže ptáci posedávají i tam. Jinak je ze dvou stran otevřený prostor, tak mají přehled o případném blížícím se nebezpečí.

Jednu dobu jsem měla tohle krmítko pověšené přímo nad kočičími miskami na stříšce chaty, ale pak měli kočičáci ve žrádle samou slupku od slunečnice, tak jsem to převěsila. Byla to ale legrace, dole hodovaly kočky a nad nimi sýkorky  ;-))           Lída

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika