Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Jsem odpurcem rady po udělani radosti hodit do popelnice.- I v bytě a panelaku lze tyto cibuloviny uchovavat do dalšiho dělani radosti.Existuji dva možne postupy, bud po odkvětu cibuli vyklepnout z květinače, nechat v stinnem a "chladnějšim " prostoru zaschnout a zatahnout.Po čtrnacti dnech zastřihnout nejen listove a květni stvoly na cca4cm(dva prsty) nad cibuli ale to same udělat i s kořinky.Druhy den tuto cibuli mužete uložit do papiroveho pytličku s popiskem o co se jedna a uložit na suche tmave misto, tak aby jste ho v zaři našla a vsadila do květinače a těšila se na nove kveteni.

druhy zpusob je ten, že prostě listovou i květni čast nad pudou odstřihnete, nezalivate a uložite do tmave suche mistnosti, v zaři cibuli z květinače vyklepnete, sestřihnete kořinky date do květinače s novou zeminou a těšite se na kveteni.- Je dobre i u hyacintu udělat to same jako u česneku a jinych cibulovin a to mořit před vysadbou Sulkou nebo jinym sirnym připravkem.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika