Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Když zmiňujete Kozáka, tak ten výslovně řekl, že "ideální je sázet těsně před zámrzem, ale bohužel oni - velkopěstitelé musejí sázet tak, aby to stihli". Je to obdobné jako s řezem dřevin, prostě ve velkých sadech se musí řezat i v období, kdy pro to nejsou podmínky ideální.

Než budete Kozákem argumentovat, klikněte si na cesnek.cz - diskuse a zašlete mu svůj dotaz a pak se s námi podělte o výsledek. Také tam najdete jeho týden starou informaci:

Ozimé odrůdy by se měly sázet co nejpozději, tj. koncem listopadu nebo v prosinci v závislosti na počasí a na poloze pěstitelského pozemku. Teplota půdy by v době výsadby měla trvale klesnout pod 9 °C. Je to především kvůli prevenci proti fuzáriu, které při této teplotě není v půdě aktivní. Předpokládám, že my začneme v polovině listopadu. Dřív nebudeme mít připravenou sadbu. Kdyby už byla připravená, klidně bych začal už o víkendu.

Trošku mi tyto diskuze připadají jako hospodská hádka u piva kdo má pravdu a ne jako výměna zkušeností. Někdy je dobré v debatě umět naslouchat a připustit, že se ostatní nemusí zákonitě mýlit, mají-li odlišný názor než vy.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika