Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Samozřejmě, pokud se chystáte zabývat přirozeným výběrem, je třeba nechat česnek pár let v záhoně na pokoji, nesklízet, nerýt, neokopávat. Pár jich třeba přežije, možná ti odolnější nebo šťastnější jedinciwink.

Pokud je Vaším cílem ovšem vypěstovat co nejlepší sklizeň pro kuchyňské účely, bude lepší se vykašlat na přirozený výběr a dodržovat osvěčené agrotechnické postupy. Máte-li ovšem nějaké pochybnosti o správnosti osevních postupů profesionálů, asi byste měl sáhnout po věrohodnější argumentaci, než jsou recepty v kuchařkách a například několik let po sobě sázet v různou dobu (např. zač. října a před zámrzem) 2 záhony stejného česneku, stejně ošetřeného, hnojeného, stejně hluboko, po sklizni zvážit a po 5 či deseti letech s různými zimami porovnat. Tak získáte věrohodnější argumentaci proti odborníky doporučovaným agrotechnickým postupům, které Vám z nějakého důvodu nekonvenují...

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika