Ještě jednou moc a moc děkuji, každá rada vlije do žil optimismus a zahřeje na srdíčku:)Ani mi nemluvte-třeba potěším někoho škodolibého
ale se saláty úplně nastejno, pekingské zelí samá housenka, papriky mrzáčci a teprv na úrodu čekám, rajčata tak skoro na hnůj, z 12 okurek jsem,,zatím´´ sklidila 6ks, z 8dýní 2ks, broskve nabodané od včel a tak bych mohla pokračovat
nyní zápasím s roztočíkem jahodovým, loni koupené sazenice, asi 100ks a jsou nejspíš v háji. Kdyby aspoň ta kočka, co jsem si pořídila místo tahání hrabošů a mladých hryzců z louky před naším domem je lovila u nás a né je ještě k nám tahala, pohraje si přímo na záhoně brambor, no jak to asi dopadne? Myslím, že letos co nezničila plíseň, bude sežrané... Snad aspoň růže vydrží, každý den okolo nich díry zasypávám a prolévám vodou... Ale co, bude nebude, svět se nezboří... I když špačkuju a jsem z rodiny jediná zapálená, opět najaře nasadím holínky, popadnu rýč, motyku a pustím se do díla
A pak jako blázen budu chodit co chvíli do skleníku, k záhonům květin a zeleniny a budu vše okukovat, jak to pěkně roste
teda do doby, než se opět objeví nějaký ten krtinec a nebo hraboš, zase budu špačkovat a stejně se té své zahrádky nevzdám