Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Patřím k těm, co to taky nevědí. Je to však trochu i odrůdová vlastnost. U švestek tím u mě trpí jen Stanley, která je bez chemického ošetření obvykle k ničemu. U meruněk např. poměrně vodnatá Vesna. Velmi sladké ovoce (moruše, fíky) moc nehnije. Říkám si, že to možná bude podobné jako s hořením. Potřebujeme předmět ničení (a ten může být různě chytlavý-možná i podle obsahu jednotlivých cukrů), iniciátor (infikovaný vpich nebo dotyk) + správnou teplotu, vlhkost vzduchu a dostatek kyslíku.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika