Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tom Tom: Fotky sú zo včera. Pri hustej násade prebierku spraviť treba, budete mať podstatne krajšie plody (a tiež inak hrozí aj polámanie vetiev). Tak ako Vám už poradili - tiež sa snažím dodržať vzdialenosti medzi plodmi broskýň cca 10cm, samozrejme závisí to aj od hrúbky konárika resp.jeho vitality, olistenia, veku a celkovej kondície stromu a pod. Broskyňu nie je dobré úrodou príliš preťažiť, prejaví sa to potom v nasledujúcej sezóne.  Ak je potrebné, tak konáre ktorým by hrozilo zlomenie podopieram alebo uväzujem.

Broskyne proti obaľovačovi nestriekam, u nás škody na broskyniach nerobí (čo ale samozrejme neznamená že to tak musí byť aj u Vás). Po 2 postrekoch proti kučeravosti skoro na jar broskyne už striekam iba - aj to len podľa potreby - proti klasterosporióze (to ale závisí od priebehu počasia a event. výskytu tejto hubovej choroby v okolí).   IH

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika