By ma zaujimalo, preco je taky rozdiel pre broskyne a vinic (4%) a ostatne ovocne stromy (1%). Nezda sa mi, ze by broskyne boli nejako menej citlive nez napr. slivky ci jablone (oproti mahuliam mozno ano). Najprv mi napadlo, ze to nie je o citlivosti, ale o ucinnosti. Ale na vinici sa osetruje proti vlnovnikovi 4% a na slivkach 1%. Su to sice dva rozne druhy vlnovnikov, ale aj tak by som ocakaval, ze z hladiska ucinnosti by nemal byt rozdiel. Takze mi vychadza ako dovod len ta citlivost.
Pozitivum je, ze tento rok zistim, ako to je. Pri sobotnom postreku som si totiz detailne nepozrel etiketu a postrek na slivky som dal 4%. Az teraz pri citani diskusie som si uvedomil chybu a spomenul som si, ze minuly rok som tiez daval len 1%. Uz s tym ale nic nenarobim, na zahradu sa dostanem az o tyzden.
Trnavsko 145 mnm.