Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Promiňte, ale já musím i nadále pět ódy na REDHAVEN, a to proto, že takovou skvělou chuť tenhle "klon" ještě nikdy neměl. Copak o to, že se "pije", ale ten zralostní předstupeň, kdy je ještě dužnina pevná a chruplavá, nikoliv ale tvrdá, v optimální konzistenci a ta kořenitá "horkost kostky", což snad dokáže jen Redhaven, kdy hořkost je nerušivá, nepříliš výrazná, že vlastně ani nerozeznáte, jestli je to hořkost nebo kořenitost navíc s tou specifickou kyselinou dohromady vytvoří ten typický broskvový říz. Úžasný. Já úplně chápu, že se stal REDHAVEN nejoblíbenější broskvoní všech dob, hlavně u nás. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika