Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Mšice to jsou u mne každoroční hry na schovávanou.Prohlédnout lístky zespoda, zda se neobjeví větší hnízdo.Zvýšenou pozornost jim věnuji na modrých peckovinách, a v případě objevu okamžitě vyzbrojen postřikovačem zasahuji.Řeším to Pirimorem.Calypso by to vyřešil také, ale letos ho šetřím, je drahý.Proti pilatkám letos nepostřikuji, nemám s nimi větší spory, ještě udělají probírku.Zaměřím se hlavně proti obaleči druhé generace-to bude fuška utrefit vhodný termín.

Letos mi vymrzla většina mladých dvouročných meruněk ve dřevě, je to katastrofa.I přez podzimní obalení kmínků bilou folii.Musel jsem je seříznout do zdravého dřeva, a počkat, až obrazí ze spicího očka.Hold jsme trochu vysoko 420 mnm, ale nevzdávám to.

Nové přírustky odrud v mé zahradě řeším už roubováním(není místo pro nové stromky).Letos jsem narouboval okolo 200roubů.Můj počin se neobešel bez dvou šmiků na prstech, ze žebříku jsem nespadl.Přerouboval jsem i dvě statné lahvice durch.

Letos bude větší sklizeň švestek.Krásně kvetly, i nové odrudy.Jeden stromek JOJA vymrzl na kmínku, proto jsem ho přerouboval na podnoži Valorem.Čačanskou lepotici, která patří do teplejších podmínek, a jejichž plody byly jen uspokojivé, a letos vynechala kvetení, jsem přerouboval před třemi dny na odrudu Hanita, která se hodí i do vyšších oblastí, má dobré reference tady na foru, a chyběla v mém portfoliu.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika