Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Paní Romilo, odpovídám Vám pouze ze slušnosti, neboť po mně žádáte vysvětlení. V té stručné prosbě, kterou jsem Vám včera odresoval, jsem sdělil vlastní názor na Váš specifický způsob komunikace. Svůj názor jsem připojil k názoru dalších, kteří zde na stejné téma s Vámi v minulosti již korespondovali, ale ke své smůle volili poněkud nešetrnější výrazové prostředky vůči Vám než já a proto byli brzy po uveřejnění jejich příspěvky správci fóra odstraněny. Mně se však ještě před jejich odstraněním dva z nich podařilo zachytit a to sem nechodím zdaleka tak často, jako Vy. Proto jsem si dovolil své upozornění a prosbu podepsat "děkujeme", tedy v množném čísle.

V záležitosti "že paní zadavatelka p. Alího vyzvala k odpovědi" jsem s Vámi nediskutoval z toho důvodu, že jste měla pravdu. Necítil jsem tudíž potřebu to nijak zpochybňovat ani dále rozmělňovat. A necím ji ani nyní. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika