Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Doktore nebudu se s vámi dohadovat o toleranci chlóru bramborami. To co radí Šrot, je zastaralé. U doporučeného dávkování chybí údaj, který by specifikoval o co jde, zda to je čistý obsah živin, nebo nějaký druh hnojiva. Chlór, jako takový ovlivňuje zvláště chuťové vlastnosti brambor do mínusu sníženým obsahem sacharidů, to je to co dělá bramboru chutnou. Čím vyšší je jeho obsah, tak je to horší. Na nějaké vyplavování, nebo odvětrání se absolutně nemůžem spolehnout. Podstatně mladší a sofistikovanější údaje o hnojení, částečně poskytne Pěstitelský rádce od Hamouze a kol, který je samozřejmě trochu jiný level, kde se doporučuje kombinované hnojivo GSH, což je to granulát, kde je draslík „pouze“ v síranové formě.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika