Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu. Pěstujeme cca 6 let brambory a poslední 2 roky se začaly při vaření rozvářet. Loni to bylo občas u některých, letos jsou to snad všechny :-(. Už jsme z toho nešťastní a mám strach, že je znechutíme i dětem. Máme více odrůd, ale jako příklad uvedu jen červené Rosary. Ty pěstujeme už od začátku a vždy byly výborné. Dnes jsme je vařily opět a po cca 12 min. už bylo vidět, že se zase některé začínají navrchu rozpadat. Odstavujeme je dříve, slijeme vodu a necháváme pod pokličkou dojít. Po odklopení pokličky jsou jakoby bílé a rozpadlé... prostě hnusné.
Napadlo mě, jestli někdo náhodou nevíte, jestli to třeba není nedostatkem nějakého prvku v půdě nebo špatným vstřebáváním prvků kvůli tomu suchu? Máte někdo podobné zkušenosti a můžete poradit, prosím? Děkuji, Lenka

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika