Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
No, já mohu potvrdit z vlastní zkušenosti, že brambory můžou mít palčivou příchuť. Nevyzrálé, naklíčené, poraněné, zelené... obsahují více solaninu, který tu palčivost dělá. Asi bych je nechal v zemi pořádně dozrát a před uskladněním je nechal pořádně ve tmě při běžné teplotě vydýchat, dva týdny. Já mám asi nějak zmutované vnímání chuti (i zápachu). Pálí mně, co jiné nepálí a cítím, co jiní necítí. Dát si chilli con carne pro mně znamená volat linku 155 :-), takže tazatelku chápu.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika