Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den, brambory pěstuji poprvé. Pro sadbu Laura jsem se rozhodla na základě oblíbenosti a dobrých vlastností. Brambory jsem sázela koncem dubna, nyní je nať stále zelená, polehlá. Zkoušela jsem pár brambor vyhrabat a ochutnat. Jsou již velké, krásné pevné, uvnitř nádherně žluté, jen slupka je mírně strupatá. Chuťové jsou dobré, jen v ústech zůstává mírně pálivá chuť. Podotýkám - ničím jsem ani nehnojila, ani nestříkala, půda nebyla žádným způsobem ošetřená. Můj dotaz zní - jje ta pálivost normální nebo ne? A nejsou kvůli pálivosti nějak závadné?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika