Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

To, že vy brambory nepěstujete, protože by vám je zdecimovala plíseň, podle vás znamená, že je nemá pěstovat ani nikdo jiný? Nebo chcete říct, že přípravky pro jejich ošetření jsou určeny výhradně pro velkopěstitele a mohou se kropit pouze v množství m3 a více, kdežto zahrádkář s opatrným používáním v množství ml je špatný a má na to zapomenout?

Trochu pokrytecké, kupovat si brambory v obchodě nebo hospodě, a tady kopat do zahrádkáře kvůli chemii ve spodních vodách, ke které přispíváte ještě větším dílem, protože naopak od opatrného pěstitele se cpete bramborami, na jejichž vypěstování padlo chemnie výrazně více? frown

A nebo to dokonce chcete hájit tím, že jíte pouze své brambory, které jste vypěstoval bez chemického ošetření, protože žijete v Brně, kde přes léto vůbec neprší? Kolik zahrádkářů má tak příznivé podmínky, že nemusí řešit plíseň?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika