Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

dakujem, nemyslel som to tak, že posudzovať kvalitu sadby stupnom mnozenia, ale skor ako to je, resp. prečo to je tak. rozmyslam nad tym odkedy som pocul jednu reportaz o druzstve, ktore sa venuje vyslovene len sadbovymi zemiakmi a rozmyslam, ktorych predajcov certifikovanej sadby poznam, jeden ma tých zemiakov málo, hned su predané a su dost drahe, ostatní maju priatelne ceny a sadb az do jari a mne sa nechce verit, ze sadia zemiaky vyslovene sadbove, aj to upravuju tak, aby im prevazne vyrastli velkostou sadbove. ja si stále myslím, že to len zo všetkých zemiakov vytriedia, daju certifikovať a su sadbove.

co sa tyka minulosti, tak cesko bolo bohatsie ako slovensko, resp. ja pochadzam z este chudobnejsieho kraja, ale som si isty, ze tu absolutne nikto nesadil zemiaky na sadbu, kazdy bol rad ze sa mu urodilo na konzum a pre zvierata, na jar zasadil čo zostalo v pivnici a nebolo pohnité a nikto pojem sadbové zemiaky nepoznal.

minulý rok som bol pomáhať kamarátovi sadiť, tak mal certifikovanú sadbu a vlastné zemiaky. malé, kŕmne, zhnité. on to sadil, lebo to sú jeho zemiaky. na jesen certifikovana sadba úplna bieda, tie jeho zemiaky veľmi pekné, čomu nechápem, lebo sadil bordel. (ale zase, tú sadbu mal z družstva, mala cetrifikát, ale ja neverím, že tie družstvá pestujú zemiaky len na sadbu, stále si myslím, že su to len tak vytriedene ako ja si doma vytriedím na jesen podla velkosti a kvality zemiaky, ktoré chcem sadit)

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika