Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Měli jsme brambory v zelenych bedynkách v zahradním domku, protože nemrzlo. Pak jsme je přestěhovali do sklepa - + 3st C jak jsme je přebírali, je sdost brambor uplně mokrych, měkkych, které ale nesmrdí hnilobou a na řezu jsou čisté, jenom z nich cedí voda. Viděla jsem již namrzlé brambory, ale na těch to bylo poznat až po uvaření.

Logicky mi z toho ale to přemrznutí vychází, že. Vím, že bramborám vadí už i méně než 4 st.+,ale toto mi přijde divné.Jo, červenéRozára jou podstatně víc chcené než bílé Dalí, ale č. byly podstatně větší.

Co s nimi není až tak problém, máme slepice, ale stejně je tu něco divně.

Kdybyste věděli nebo zažili, budu ráda za každy nápad. Díky moc.

JitkaDebefová, Modřice - pod Brnem

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika