Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Potvrzuji, v okolí je mandelinky plno - letos podezřele brzy. Moje zkušenost je že zhruba na 200 m2 se mi vyplatí v jedné ruce podélnou misku nést tak, aby byla pod natí a rukou prudkým pohybem sklepávám z druhé strany vše co je na nati - dospělce i ty malé žrouty. Nabyl jsem takové zručnosti, že prakticky jen vyjímečně mi něco spadne mimo misku i do misky padá i to co je pod listem a co nevidím. Jde to vcelku rychle - někdy je to jen taková náročnější procházka.   Po skončení za půl hodiny to proběhnu znovu a třeba ještě jednou pro jistotu ty co znovu vylezou. Pak je třeba 3-4dny pohov. uvažuji, že bych si slepil zručnější nádobu pro obě strany řádku, ale zatím jsem se k tomu nedostal).

Chemie se neodříkám, ale naposledy jsem stříkal před 3 roky. Tímhle setřepáváním určitě neodstraním všechny, ale na nati není žádné závažné poškození, které by vadilo.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika