Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tak pridám svoju skúsenosť aj ja.

Zemiaky pestujem v sene len tak okrajovo 4 roky. Mal som seno ktoré sa mi nepodarilo dosušiť lebo 3 krát zmoklo takže začalo hniť tak som ho nanosil na koniec záhrady do takej miernej priehlbiny, reku aspoň sa to tam vyrovná. Po uľahnutí to mohlo mať hrúbku 40cm. O rok pozdejšie keď som sadil zemiaky ma napadlo napichať nejaké zvyšné do toho sena. Tak som aj spravil a za nejaký čas začali na povrch prerastať vňate. Na jeseň som zbieral celkom slušnú úrodu zemiakov. Odvtedy som tam zemiaky nesadil, iba zbieral :D Totižto vždy na jeseň veľké zemiaky poberiem a malé tam nechám. Na jar z nich vyrastú nové. Nevadia im ani silné holomrazy cez zimu.

Môžem to odporučiť každému kto má čas a chuť experimentovať. Výhodu vidím v tom, že po roku odpadá nutnosť ďalšej výsadby, netreba okopávať, ohŕnať, trhať burinu. Keď je veľké sucho, občas ich polejem. Ešte dodám že je to v polotieni pri stromoch.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika