Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

A víte, že jo  - udělejte si pokus s červenou řepou, do vylisované šťávy přidejte trochu nějaké kyseliny, barva zůstane stejná, přidejte zásadu (třeba mýdlovou vodu) a ejhle, ono to zase bude červené. Betanin je červený bez ohledu na pH. Naproti antokyany mění barvu podle pH od žlutozelené po červenou - zkuste si vylisovat červené zelí a kouzlit. No a ty fiaové brambory jsou na tom stejně - uvařené v tvrdé vodě jsou takové modrozelené, pokud je dáte do salátu a okyselíte, jsou do růžova...

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika