Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pouzijte selsky rozum. Nepisete jak velky truhlik byl, takze vas zajima idealni pomer mezi objemem zeminy a zavlazovaci misky. Na to vam podle meho nazoru nikdo presnou odpoved dat nemuze, protoze zalezi na mnoha faktorech - : jak narocne rostliny chcete v truhliku mit - rozdilne naroky na vodu bude mit netykavka a treba srucha. Na jak dlouho chcete mit rostliny zabezpecene - budete je zalevat kazdy druhy den nebo jezdite v lete pravidelne na 5 dni pryc? Kolik rostlin v truhliku bude? Mate balkon na jih?

Je fakt ze jestli je to opravdu polovina, je to dost, zeminy asi nebude dostatek na vetsi pocet rostlin.

Ja osobne pouzivam truhliky s knoty od Lebiše. Objem vody je asi 4 litry (ale da se jit i "pres caru" s tim ze cca den stoji spodek truhliku ve vode) a objem zeminy ktery fakticky pouziju cca 14 litru a mam tam 5-6 rostlin (vsechno mozne) a v horkych dnech voda zas tak dlouho nevydrzi. Pres dovolenou to urcite nestaci ale na bezny provoz je to velky upgrade oproti normalnim truhlikum. Takze doporucuju. S jinym nez knotovym systemem nemam zkusenost, mamka mela nejaky s dvojitym dnem ale moc spokojena nebyla.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika