Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Mám naprosto stejnou zkušenost jako Martin i. j.c. Slunce je největší žrout lazurovacích laků. Sám jsem si taky oblíbil lazuru Primalex. Ne kvůli kvalitě, všechny tuzemské a slovenské lazury beztak vycházejí ze starého Luxolu, a nevidím mezi nimi rozdíl, ale Primalex je nejlevnější.
  Postup pana j.c. bych schválil, jen bych varoval před použitím silnovrstvé lazury. Trvalé uzavření pórů je iluze, tak elastická lazura není,  navíc u svislého dřeva, na němž nestojí voda ani není zapotřebí. Už vůbec bych silnovrstvou lazuru nepoužil na staré dřevo. Jediné, kde bych silnovrstvou lazuru použil, jsou nová okna a dveře a taky místa, nepřístupná pro případné přetírání. Jinak není horší práce, než odstraňovat zbytky staré silnovrstvé lazury a že se ze starého dřeva v exteriéru bude loupat, na to vemte jed. O něco delší trvanlivost silnovrstvých lazur nehraje zásadní roli, přetření tenkovrstvé je snadné. Z téhož důvodu nepoužívám na staší dřeva drahé zahraniční lazury.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika