Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Asi máte rádi povidla více, než kdokoli jiný.U nás se moc marmelády a povidel nesní-spíše vůbec né, jen občas na omeletu.Kdysi dávno jsme povidla(tak nazýváme lekvar ze švestek) vařili taky... už to bude nějakých dvacet-třicet let.První švestky v roce mi připadají tak vzácné, že je nepoužívám ani na sušení-to je jediný způsob zpracování které dovolím naším členům rodiny využít jinak, než je konzumace v čerstvém stavu.Sušením ovoce se relatívně méně znehodnotí prospěšné látky a vitamíny, které naše tělo může využít s prospěchem během zimy.Na naší zahradě nikdo nejde pod stromy konzumovat letní jablka,ale každý raději chodí pod švestku.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika