Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím vespolek.

Vyrábí někdo nějaká jiná povidla než ze švestek (případně jablek). Jde mi o postup podobný, nebo stejný jako u švestek, tedy s minimální pracností a pokud možno žádným přídavkem cukru, nebo čehokoliv.  Aby se to dělalo jako povidla, vypadalo jako povidla, používalo jako povidla ale bylo to z něčeho jiného, nebo ze směsi (ryngle a podobně). Nejde mi o náhradu švestkových, jen o alternativu chuti.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika