Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

dobrý den,

děkuji Vám i všem ostatním za odborné názory, kterých si moc vážím, protože sám jsem na zahradě spíše kozlem...

Půda je snad těžká černozem, či jak se to nazývá. Pozemek je v části výsevu trávy dorovnávaný jílem a na ten navezeno a srovnáno cca 25 cm zmíněné černozemě, kterou jsem nechal před pokládkou projet třídičkou s oky 25x25. Plochu jsem nechal bez zásahu zarůst a poté totálním herbycidem ošetřil. Trávník vysel a odborná firma, ale bohužel neznám směs, kterou použili... jako lajk jsem to nechal na jejich odbornosti. plocha byla poptávaná jako zátěžový trávník. Plocha slouží k hraní s rok a půl starou dcerkou. 

přikládám fotku detailu trávníku, bohužel po posekání, snad bude dostačující.

Mezi mou reakcí a vaším příspěvkem nastal další problém a to, že se plocha změnila v malý houbový ráj. Fotky dodám, i když v současnosti většina plodnic uschla. Mají kruhové podhoubí různé velikosti, ale špičky to nejsou. Hlavičky jsou do max 2cm v průměru spíše menší. Mám strach, aby je dcerka nesnědla..

Asi bych měl ještě napsat, že je to u nás, jak na větrné hůrce.. trávník prakticky nezavlažuji a v současnosti začíná být více zažloutlý než zelený, i zde přidám fotku později. Jak se mi trávník loni líbil, letos jsem z něj nešťastný.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika