Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Děkuji všem za odpovědi,

Martine, už jsem pročetla kde co, hodně čerpám tady na zahrada.cz, díky všem, za rady, postřehy, zkušenosti.

Sekám na minim. 4cm, nechci, aby se trávník příliš vysušoval.

Upřímně Vám závidím vřetenovou sekačku, manžel se při ceně lehce opotil, na svou obranu jsem mu sdělila, že některé baby jsou ochotny danou částku dát jen za kabelku... moc to nepomohlo, ale snažím se, jsem vytrvalá.

Trávník mě taky moc baví, to spousta lidí nechápe, kdo s ním nemá zkušenost, tak vůbec neví, kolik je za tím práce, vlastně nejvíce práce v zahradě je s trávníkem. Když přijde někdo cizí, ptá se, jestli se po "tom" může chodit... Běžně se po něm samozřejmě válí hlouček dětí.

Stomp už je na cestě, stejně tak i Targa, vyzkouším, uvidím. Zaúkolovala jsem známé, co cestují do USA, něco tam používají na golfová hřiště, ale zřejmě to nebude běžně dostupné a pokud ano, tak asi ne v malém balení.

nezbude, než likvidace mechanická, stále se snažím, květy sbírám, vyhrabávám celé rostlinky, ale semen je podstatně více, tak to prostě nemám šanci stihnout. Když je trávník vyšší, není to zas taková vada na kráse, ale při posečení je jasně vidět světlejsí místo a že jich je více a více...

Moc děkuji za odezvy, Mirka

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika