Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pane David, u nového domu máme obrovský pozemek, tak jsem taky vymyslela ekologickou sekačku - ovečky. Na jaře jsme vždycky aspoň dvě koupili a na podzim uklidili do mrazáku, někdy ugrilovali při výlovu.  A k Vaším dotazům a to mi věřte:

1) Musíte mít dvě, jinak budou řvát jako krávy

2) Nesmíte je krmit z ruky rohlíkem apod., pak zase řvou a jak vidí kohokoliv v okolí, řvou taky. Je lepší se s nimi moc nekamarádit, řvou i v noci.

3) Sežerou všechno, na co dosáhnou postavené na zadních, trávy si v tom případě nevšimnou, sežerou zeleninu, maliny, ostružiny, stromky, květiny. v každém případě je musíte chovat v uzavřené ohradě, může být mobilní a můžete s ní posunovat, kleknou si na kolínka a podlezou pod méně napnutým drátem, pozor na to.

4) Pokud mají dost trávy, tak jsme jim přidávali seno, hlavně když pršelo, vody dostatek, přístřešek potřebují chráněný, aby se měly kam schovat před deštěm, sluncen - pokud nejsou vysoké stromy a vůbec spatným počasím. Také tam chodí spát.

5) Nemáme rádi tučné maso, tak jsme je nepřikrmovali jádrem, jen trvrdý chléb, pečivo, ovoce, zeleninu. Masíčko je báječné a zdravé, jen kůže nakonec skončila v kompostě, nikdo to nechce.

6) A poradte se v místě s veterinářem, musí se odčervovat, někdy i očkovat, není dobré je chovat na mokřině.

Mnoho zdaru při chovu přeje chovatelka z Vysočiny

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika