Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Po dlouhých úvahách a studování malospotřebitelského trhu s travními osivy jsem zúžil výběr na tři následující obchodní značky: Král trávníku, Wolfgarten Supra a Barenbrug.

Král trávníků nevypadá zle, mají menší balení - dá se sehnat dvoukilové. A v popisce slibují kvalitní travní semena s dobrými výslednými vlastnostmi po vzejití.

Supra je plná superlativů. Do stínu i do sucha, krásný,  pružný drn a odolný k sešlapávání. Také mají menší balení, ale cena v přepočtu na kilo je zdaleka nejvyšší ze všech uvažovaných možností. A také, zní to až příliš skvěle.

Barenbrug - favorit Chemického Alího - je výrobce s velkým renomé, ale dají se sehnat pouze velká balení.

Nyní bych poprosil o Vaše názory, vážení přispěvatelé. Už jsem se na různé věci dotazoval, ale ještě jsem se nedokázal s konečnou platností rozhodnout. Věřím, že Vaše vyjádření pomohou v rozhodování i jiným "zahrádkářům" jako jsem já.

Nyní má situace. Hodlám znovuzakládat trávník na zahradě, na které se po trávě pohybují lidé i děti - trávník by měl být schopen zvládat nějaké sešlapávání. Plocha je převážně osluněná, ale některá místa jsou téměř trvale zastíněna (asi 10% zahrady) - je to asi dost typická situace pro poměrně velkou část zahrad i jiných uživatelů. Zatravněná plocha asi 150m2.

Osobně se nejvíce kloním k osivu Barenbrug - ty 2000,- za osivo ještě dám, ať nežeru:-) Chemický Alí ho vychválil tak, že to nelze ignorovat. Informace nalezené na internetu jeho tvrzením neodporují.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika