Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Vyjádřím se k první části otázky: Pokud vím, tak rozbor pitné vody dělají jak laboratoře hygienické služby tak i vodárny (v Brně tomu tak je). Podle mého názoru je metodika takového rozboru dána a obě organizace jsou pro vyhodnocení vázáni stejným předpisem a musí udělat obě analýzy, výsledek by měl být stejný.Pochopitelně například při mikrobiologické analýze se zjistí, že některých mikroorganizmů (nebo i chemických sloučenin) ve vzorku je právě někde na hranici a proto hygienická stanice napíše po převaření. Je to asi tak, jako když vám váš lékař naměří spodní tlak 90 a předepíše vám prášky na snížení tlaku. Pokud prášky nebudete brát nebo budete pít tuto vodu bez převaření je to vaše riziko (hygienická stanice vás upozornila). Jakmile ale vy prohlásíte takový zdroj za pitnou vodu (například cedulkou), tak za jakékoliv zdravotní problémy jiných osob zodpovídáte vy.Potom stačí, aby nějaký b... c pohodil druhý den u studánky (nechráněného ev. jinak nevyhovujícího zdroje) pytel od nějakého jedovatého herbicidu a už máte problém. A do takových problémů se může dostat i radnice.

Pokud jde o druhou otázku tak tomu vůbec nerozumím, já jsem spíš ten typ, který zastává názor "to co mně chutná to je pro mně zdravé"

                   Mr Big

Toto je odpověď pro paní Lenku, s pány Michalem a Liborem pochopitelně souhlasím.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika