Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravim, trubky jsou 5/4 HT40, vnitrni prumer asi 37mm, ted mam cerpadlo cca 2600l/h, ktere ovsem vzhledem k vysce tlaci o neco mene, budu to jeste merit az dodelam cele rozvody trubek, sudy maji neco pres 800l tak jen zmerim cas a uvidim, v budoucnu planuji nove vykonejsi. 

Ted resim konstrukci pro kaldness, prosel jsem cely koiphen.com a v podstate jsou nejbeznejsi dve konstrukce, prvni v sudu vytvorim dalsi dno ze sita s pripevnenymi vzduchovacimi kameny a nasypu medium, druhe konstrukce pouzivaji jakysi kos ve kterem je provzdusnovame medium a voda do nej nateka zespod a zboku a stredem jde ven do dlasiho sudu, viz foto... (u mensich filtru by sly pouzit kose na lekniny, prumer snad do 40cm, ale vzhledemk tomu, ze Aqualogistik Schwimmbettmedium se u nas prodava v baleni po 100l tak budu muset sehnat neco vetsiho, nebo pouzit prvni variantu s druhym dnem nasypat to primo do ni.

No jeste to bude hodne pokusu...

PS: nechtel jsem to propojit vrchem, protoze kdyby to z nejake priciny chytlo vzduch tak me to vyplavi a kdybych si toho nevsimnul tak se mi pak mozna zadrelo i cerpadlo ....

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika