Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Subjektivní reference vám nepomůže - doporučuji kontakt na výrobce a dohledání technologických norem a listů, definujících pokládku. Nicméně nemáte pravdu, že pevnostní parametry nejsou pro info důležité, naopak, pokud je folie patřičně odolná v tahu, smyku, tlaku můžete si být jist, že jí přeložení neublíží.

Pokud byste ale chtěl elimininovat ohyby a přehyby, nezbývá vám, než folii stříhat a svařovat. :-))

nehledejte v problematice více složitosti, než v ní skutečně je - jezírkové folie jsou "side efect"  výroby standardních hydroizolačních folií - s  drobným rozdílem, odlišnou marketingovou politikou a menšími nároky na množství  dodržovaných norem a technologie pokládky a dalšího  zpracování.

Příklad - hydroizolační folii Vám s patřičným vybavením bez problémů spojí člověk zvyklý vytvářet zahradní jezírka, naopak to už to tak snadné není - hydroizolatér svářející folie  nádrží,  náhonů, vodních staveb  zešílí, pokud  byste od něj chtěli svařovat  folie pro zahradní jezírka - ty se sváří obtížněji a musí s nimi pracovat opatrněji. Některé technologie svařování jsou pro jezírkové technologie dokonce nedostupné. Naopak  problematika vodních staveb naopak vyžaduje, aby se na svařování folie (má- li být komerčně úspěšná) daly použít VŠECHNY známé technologie spojování - svářeči hydroizolačních folií jsou sice kvalifikované síly , ale rozhodně se nejedná o nějaké piloty raketoplánu....

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika