Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den,

podobné téma jsem našel na některém ze zahraničních fór, jeden z přispěvatelů mluvil o materiálu, který nazývají "silo cap". Po mém pátrání po českém překlad jsem došel k tomu, že se zřejmě jedná o silážní folii, ta se ale u nás prodává pouze v tloušťce 0,12 nebo 0,15 mm, což je jasně nedostačující.

Přesto ale ve zmiňované diskuzi kdosi tvrdil, že "silo cap" má tloušťku několik mm... Má někdo nějaký nápad, co tedy silo cap česky znamená? Tento materiál jsem totiž našel k prodeji na amazon.com v rozměru 4x4 metry přibližně za 200kč (což je super!!!).

Plánuji výstavbu už druhého jezírka (konečně většího a hlubšího), přesto se mi ale investice do značkové folie zdá příliš vysoká a tak hledám alternativy (možná ale stejně skončím jako minule u Gardeny). Nějaké nápady?

Berte prosím tento příspěvek ne jen jako radu pro mě konkrétně, ale i jako možnost podělit se o kreativní nápad jakou folii použít.

Díky :)

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika