Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Mno pepíno, skutečně zde neplatí triviální aritmetika, "dám to třikrát, třikrát déle to vydrží".

Čtu příspěvky a říkám si "každý svého štěstí strůjcem".

Podotýkám, že jsem v jiné již proběhlé diskusi s panem Hrkalem dlouho diskutoval o průmyslových profi foliových systémech pro vodní díla (folie, kterými se například hydroizilují horní nádrže přečerpávacích elektráren), která jsou kvalitní, mají všechny atesty pro styk s pitnou vodou, mají správnou tloušťku folie (Od 1,5 mm) a jsou na zlomku ceny adekvátních jezírkových folií .

Snaha nahradit hydroizolační bariéru zakrývací folií, silážní folií, nebo autoplachtou je poněkud zábavnou kategorií. Zvláště, když si představíme, co znamená odstranit závadu na tekoucím jezírku.

Ale nejsem opravdu překvapen, za posledních několik let jsem viděl neuvěřitelné věci - rozvody plynu provedené zahradními hadicemi, ústřední topení rozvedené levným plastem, horkovzdušné kanály krbu provedené novodurem, nevhodné paropropustné bariéry v sádrokartonových podhledech, hydroizolace nové budovy na igelitových pytlech. A tak dále, a tak podobně, a stále dokola. Proč proboha nejsem překvapený? Chápu snahu uspořit, ale nechápu snahu hazardovat.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika