Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

takto... UZ nepatrim k tym, co by leteli do obchodu a kupovali zazracne pripravky na vsetko. Za tie 3 roky co mam jazierko som sa naucil, ze vacsina problemov sa da odstranit skoro zadarmo, len treba trochu logicky uvazovat. Hlavne som sa to naucil pri boji s vlaknitou riasou. Ked zacala skusal som xy pripravkov a jediny vysledok bol ten, ze som problem na tyzden-dva naoko odstranil a potom ma dobehol s dvojnasobnou silou. 

Samozrejme mam v plane pockat minimalne tyzden ako sa bude situacia vyvijat (zatial sa zhorsuje). Hlavne ma zaujima co by mohlo byt pricinou toho spenenia. Kedze som sa docital, ze teoreticky zato mozu dve veci:

1) fosfaty → ak je to pravda tak sa moze opat vyskytnut vlaknita riasa. Rozbor budem mat buduci tyzden, minuly rok som to mal na hranici chyby merania.

2) bielkoviny vo vode → absolutne netusim ako sa daju zistit a hlavne ako ich odburat (ak neratam proteinove skimmre a nic take nemienim ani riesit)

Inak zatial hodnoty z testu vody pruzkami - NO3 cca 10mg/l, NO2 0mg/l, pH 6,8, GH zhruba 18, KH zhruba 10. Samozrejme tento test beriem iba velmi orientacne. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika