Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pro teplotu se uvádí 12 stupňů jako hodnota, kdy začíná docházet k inhibici rozkladu dusíkatých sloučenin. Není to ale tak, že by se rozklad úplně zastavil, jen se zpomaluje. Na otázku kdy vypnout filtrace nejde asi úplně jednoznačně odpovědět, protože běžící filtr může dál sbírat nečistoty v jezírku - třeba plovoucí listí na hladině je na podzim docela aktuální :) Vodítkem by pro vás měla být myšlenka, že běžící filtrace obvykle vodu míchá, a docela efektivně chladí - což moc neprospívá kaprovitým rybám.
Udával se datum listopad - ale u nás má dnes teplota vody necelých 9 stupňů, a vykukuje sluníčko. Při tomhle bláznivém počasí se asi k datumu nemá cenu upínat - vzpomeňte na loňskou (ne)zimu.

K té čisté vodě - po pravdě si moc nedovedu představit, že se změny chemismu vody ve stabilizovaném a udržovaném jezírku odehrají bez jakýchkoli "vizuálně varovných signálů jezírka". To že se může podařit tyhle varovné signály "vypnout " přidáváním přípravků do jezírek je už věc druhá...

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika