Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den, S průtokem je to asi tak - pokud měřím NOx, není velkých rozdílů mezi polovičním průtokem a plným (za běžného provozu). Filtry jsou předimenzované :-)) To mám rád :-)) Navíc mírnější průtok v akvárku trochu zlepšuje výskyt vláknité řasy.

UV na konci je akvaristická konvence, i když najdete i systémy kde je UV předřazené. Mezi čerpadlo a filtr nelce UV vložit i proto, že čerpadlo je integrované ve filtru.

Obecně se považuje UV na výstupu za lepší pro boj s plovoucí řasou a mikroorganismy - voda je zbavená hrubých nečistot, které zhoršují průnik UV záření do tekoucí vody. V mém případě je to navíc jednotka, která je v malé černé bedně na krytu akvária- UV používám většinou nárazově. Většina akvaristů je montuje do skříňky, já ale s UV laboruji a tak jsem spokojený pokud nemusím vytahovat jednotku ze zapojení hladic pod úrovní dna akvárka... Po jedné špatné zkušenosti jsem trochu úzkostný.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika