Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Máte mé uznání, nikoli kritiku. Přiznám se, že třešňové víno se mi nikdy nepodařilo vyrobit chutné - na rozdíl třeba právě od višní.
   Myslím, že chuť a šťavnatost nezávisí na barvě dužiny. Zkuste si malý test. Ochtnejte  se zavřenýma očima alespoň 4 druhy třešní (ne ty které chronicky znáte) a zkuste odhadnout barvu po chuti. Pravbděpodobně se Vám to nepodaří. Měkké srdcovky existují tmavé i světlé (těch je, pravda, méně), tvrdé chrupky jsou rovněž světlé a tmavé.
   Toho fanatika odpeckujícího třešně do kvasu neberte ve zlém,  je to hodné obdivu. Výhoda odpeckovaného kvasu tkví v jeho okamžitém ztekucení a rychlém nástupu kvašení, snad i lepší chuti třešňovice. 
   Poté, co jsem před 20 lety natrhal za 4 dny pobytu na stromech 170 kg třešní a vypálil z nich 13 litrů pálenky, jsem se zařekl, že nikdy více. Kdybych měl ještě každou zbavit pecky...
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika