Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Já suším rajčata spíš menší, na čtvrtky nebo osminky. V horkovzd. troubě na 60-70 st., zapínám ji vždy na chvíli, třeba hodinu, pak ji nechám skoro vystydnout, pak ji zase zapnu. do dvířek strčím utěrku, tak se suší 2-3 dny, postupně třeba i přidávám rajčata. Na plechu na pečícím papíru. Nakládám je do menších skleniček, zahřátých z trouby, rajčata taky horká, přidám na kolečka česnek, letos kousek čili papričky, zaleju oliv. olejem, zavíčkuji a ještě dám do horké trouby. Když vyjíme rajčata, tak mám výborný ochucený olej, který dávám kamkoliv/ do sálátů, rýže, těstovin.       

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika