Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Hlavní je kvalitní surovina. Vedením kvasu a pálením se už nic zlepšit nedá. Jen zhoršit nebo úplně zmršit.

To záleží na tom, jaký si nastavíte standart. Je-li průměrným destilátem pálenka s částečně naoctěného, křísového kvasu (nic vzácného) destilovaná s příliš brzy nebo pozdě ukončeným přepalem (taky žádná výjimnka), pak cosi zlepšit lze.
   Taky jsou tu hlasy (sám k nim úplně nepatřím), že kvalitu lze výrazně zlepšit dodáním cukru, speciálních kvasinek, živné soli a pektolytických enzymů. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika