Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Kdyby byl "Bavorov, co jsou Vodňany", respektive, kdyby měla Vlaška při svojí exklusivně pevné konzistenci dužniny a výborné odlučitelnosti, i stejně výbornou chuť, jako třeba Hanita, tak by byla jistě nejlepší. Jak píše pan sus a Blažek ve svém atlase, tak Vlaška je považována za nejchutnější švestku. Nemyslím si, že to jenom nějaká starodávná pověst, ale přesvědčíme se o tom už těžko. Hanita tady na fóru zvítězila v poměru 7 ku 4. Já plně souhlasím s panem Blažkem a Susem v jejich hodnocení, že odrůda má "vynikající chuťové vlastnosti". I když je později v přezrálém stavu dužnina již měkčí, chuť se neztrácí. Výborná je i Gabrovská. Z novějších snad Haganta a velmi sytý, plný a "nadupaný" Toptaste, ale u mě je neodlučitelný od pecky. A samozřejmě nemůžu zapomenout na některé klony Domácí švestky, které jsou chuťově dokonalé a bezkonkurenční.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika