Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

O tom to právě je - já kočku nechci. Proto si nebudu pořizovat ani "provětrávacího" kocoura - že by hrabali oba pěkně ruku v ruce, no, to nevím, zato je mi jasné, že by byl alespoň dvakrát do roka kolem baráku pěknej řev. Navíc by kocour byl brzo oblíbený v celé vsi stejně, jako já miluju sousedovu kočku. Dříve nebo později bych o něho přišla... Někdo by ho buď zastřelil nebo chytil do želez nebo utopil nebo by ho rozdrbali něčí psi... Předtím by si ještě cestou přes cizí záhony pěkně šňupnul pepře, šlehnul nějakou vyzývavou lacinnou dámskou voňavkou, dostal by sprchu a zvonilo by mu v uších od elektronických odpuzovačů koček...

Chudák kocour. Je to jasné. V místě, kudy vím, že sousedovic kočka chodí k nám a zásadně tehdy, kdy ví, že je jen malá pravděpodobnost setkání s námi či našimi psy, vysázím nana dřišťály. Jsou pěkné a vím jistě, že do nich hupsne jen jednou. A pokud to bude potřeba, vysázím jich klidně víc - je mnoho pěkných druhů. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika