Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

S kunami bojuji min. 10 let, hádejte kdo vyhrává? - možná je to tak i proto, že uvolněné místo zaplní brzy nějaká další.

V krátkosti - stavební úpravy, které tady nastínili různí chytrolýni, jsou možná proveditelné u novostavby (a to ještě ne každé), ale určitě ne u historické stavby, tedy pokud z ní nechcete udělat oplechovanou budku. Kuna je navíc velmi adaptabilní a pokud se jí u vás líbí - má možnost bydlet ve stodole, nebo někde na dřevě - měl jsem za stodolou složený na zemi nepoužívaný pojízdný kotec pro králíky(takový jak se ním v létě šoupe po zahradě) - před několika lety bydlely i tam. Chci říct ja fajn pokud je dostanete z baráku, a to ještě neznamená, že nechají na pokoji i zahradu.

Pokud koupíte sklopec- okamžitě zkontrolovat že je skutečně funkční - a kuny do něj nejprve musíte naučit chodit, viz předchozí vlákna. je to na dlouhé lokte.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika