Koupe domecku i s revou



Pita - (26) - 168.53 (?) 
11.5.2014 15:36, zobrazeno: 2117x

Dobry den,

pred nedavnem jsem koupil domecek u ktereho na zahrade roste reva. nevim co je to za odrudu, ani nic o ni. kdyz jsem prestal delat prace na domecku, zacala mne zajimat zahradka a co na ni. jsou na ni dve mista s revou a ja bych se rad zdejsiho osazenstva zeptal co s ni. procetl jsem tady par stran diskuze, v rychlosti precetl dokument, ktery je tu na stazeni (kratochvil) a pochopil jsem z toho pouze to, ze mam vylamat vsechny neplodne vyhony. je to tak? nemam jeste necim postrikat? dekuji za vsechny podnetne rady.

reva 1
reva 1
reva 2
reva 2
Adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
   
Georg Black - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (331) - 38.186 (?), 12.5.2014 7:47

Osobně bych postříkal jendou před květem a a jednou po květu proti plísni/padlí. Na obou bych provedl podlom. Tedy ji trochu odhustit. Zejména foto jedna PH roh. Tam kde roste více výhonů z jednoho místa nechat jen jeden a pak dle potřeby probrat. Zahuštěná místa těžko prosychají a zvyšuje se možnost infekce. Pěstované je to na kordony tedy zimní řez na 2 očka.

Ad 2) to budou mladší sazenice. Tipuji do 5-7 let. Mají ale hrozně tenké kmínky. tu pravou vych navedl na tu dřevěnou boudu a tu levou na zeď u tý elvý je možno si vybrat i způsob pěstování RH or taky kordony. Rozhodně nechat méně letorostů ať trochu posílí kmínek.

Toť můj osobní názor. Ostatní jistě přidají své a třeba lepší.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika