Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Rusbol sice nemám, ale mám zkušenosti s jeho potomky, jako Kišmiš záporožskij, Rusbol muskatnyj a Rusbol ulučšennyj. Proto mě hodně překvapuje, že Rusbol na snímcích nemá ani náznak květenství. Tyto odrůdy jsou naopak typické obrovskými květenstvími, které vyrůstají z krátkého dřeva a někdy i třeba z kmínku. Pokud si vzpomenu, zkusím to nafotit. Proto se můžu domnívat, že jde o záměnu odrůdy, protože Rusbol by měl mít podobná květenství viz odkaz.

Co se týká způsobu řezu na obrázcích, zdá se mi špatně provedený. Nedokážu poznat, jestli to má být řez na tažně nebo na čípky, ale pokud jen odhaduji, máte na něm 30-40 rostoucích oček, správně by jich mělo být tak do 15. Následkem toho je keř přehoustlý, letorosty slabé a navzájem si stíní, špatně vyzrávají i možná málo nasazují květenství. 
Proto bych doporučil rozhodnout, jaký řez chcete dále praktikovat a podle toho následně redukovat počet výhonů vylámáním stávajících zelených.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika