Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Quadris Max obsahuje dvě fungicidní účinné látky s rozdílným mechanismem účinku. Azoxystrobin má systémové a translaminární vlastnosti. Účinek je především protektivní, proto se používá před nebo na počátku infekce. Účinná látka azoxystrobin způsobuje tzv. green effect - porosty jsou dlouhodobě zdravé a zelené, což umožňuje révě déle tvořit a následně ukládat asimiláty.

Kontaktní fungicidní látka folpet ze skupiny ftalimidů působí preventivně a antirezistentně. Inhibuje respiraci a klíčení spor houbových patogenů. Folpet posiluje účinnost přípravku proti peronospoře révy vinné a proti bílé hnilobě.

První ošetření přípravkem je preventivní, nastanou-li vhodné podmínky pro šíření patogenu. Ošetřuje se od období kvetení po dozrávání plodů (počátek zaměkání). V révě vinné je možné aplikovat celkem tři ošetření přípravkem Quadris v intervalech 8–12 dní.OL-28dní.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika